Йозеф Марзола: "Тази творба е предимно вдъхновена от два елемента, които често срещам в Исландия - камък и вода, планини и водопади.

Инсталацията се състои от 3D-анимиранo видео, рисунки, предмети и музика - пейзажът за пърформанса.

Изображенията и музиката са създадени, за да създадат инимна връзка между тези елементи и публиката. Това е процес на потапяне, в който хората ще експериментират  с нов вид "медитативно пътешествие".

Музиката, композирана под формата на саундтрак, ще съпровожда пътешественика и ще му дава посоки, като своеобразен компас или GPS. Звукът е вдъхновен от флудността на водата, леда, дъжда, вълните, паралелните водопади.

Анимацията е създадена от 3D изображения, вдъхновени от исладнската природа, комбинирани с някои от рисунките ми. Те представляват абстрактни подвижни пейзажи, камъни, видими и невидими герои, планини, светлина. Човек може да ги разглжда като оптическо отражение на Природата, паралелните планини."

>>> >>> >>> >>> >>> >>> >>> 

Беглинд Агюстсдотир е известна с това, че раздвижва публиката и вдига температурите в стаята, щом се появи зад микрофона. Тя отново ще ни разтърси и разчувства, като ни накара да повярваме, че всичко от което имаме нужда е просто да танцуваме.